Izgradnja parkinga ispred opovačkih crkvi: REGULISANJE PARKIRANJA I NEPROPISNE VOŽNJE KROZ PARK

24/12/2015

REGULISANJE PARKIRANJA I NEPROPISNE VOŽNJE KROZ PARK
Opovo, 24. decembar 2015;
Povodom izgradnje dva parking prostora ispred srpske pravoslavne i katoličke crkve u Opovu, radove su obišli predsednik opštine Miloš Markov i zamenik predsednika opštine Branko Mihajlović.
– U pitanju je jedan mini projekat lokalne samouprave kojim želimo da regulišemo parkiranje na zelenim površinama ali i nepropisnu vožnju kroz park, izjavio je povodom ovih radova predsednik opštine Miloš Markov.
DSC_0018
Predsednik opštine je rekao da potreba za parking prostorom na ovim lokacijama postoji odavno, a posebno u vreme značajnijih crkvenih praznika kao što su Božić, Uskrs, Lazareva subota (vrbica), Sveti Nikola, Kirbaj, itd. Građani su prinuđeni da se parkiraju oko crkvenih objekata na zelenim površinama, često i po blatu, što je bio razlog da lokalna samouprava pokrene realizaciju ovog mini projekta i obezbedi funkcionalniji parking prostor.
DSC_0004
Pored parkinga na ulazu u opovački park biće postavljeni i dekorativni stubići kako će se onemogućiti nesavesnim vozačima da svojim vozilima ulaze i prolaze kroz park, prave staze, nanose blato i uništavaju zelene površine.
Izvođač radova je lokalna građevinska firma „Graditelj“ iz Sakula, a vrednost radova iznosi 370.000 dinara.
DSC_0019 DSC_0013

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije