Južnobanatski upravni okrug: ODRŽANA SEDNICA SAVETA OKRUGA

09/12/2015

ODRŽANA SEDNICA SAVETA OKRUGA
Pančevo, 08. decembar 2015;
U Pančevu je održana redovna sednica Saveta okruga na kojoj osim redovnog razmatranja izveštaja područnih jedinica ministarstava odnosno inspekcijskih službi na teritoriji svake lokalne samouprave Južnog Banata, razmatran je i predlog Protokola o saradnji na prekograničnom projektu „Unapređenje zdravstvene zaštite“ u kome su strateški partneri Opšta bolnica Pančevo i Grad Pančevo sa jedne strane a sa rumunske strane Grad Karansebeš.
Prema predlogu Protokola lokalnim samoupravama stavljeno je razmatranje učešće u delu sufinansiranja projekta shodno mogućnostima svake od njih.
Koordinator projekta dr Marius Malica, predstavio je važnost projekta u pogledu opremanja odeljenja radiološke, urološke i urgentne medicine.
12341637_827280277380988_5970659668964971177_n
S obzirom na stanje opreme i činjenicu da su korisnici usluga Opšte bolnice Pančevo građani sa čitave teritorije Južnog Banata postoji osnovana pretpostavka da će svaka od lokalnih samouprava prepoznati značaj i važnost ovog projekta, te u skladu sa svojim mogućnostima i dati svoj doprinos.

Ispred Opštine Opovo na sednici je prisustvovao predsednik opštine Miloš Markov.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Održan tradicionalni Bambijev maskenbal (video)

Održan tradicionalni Bambijev maskenbal (video)

Održan tradicionalni Bambijev maskenbal https://youtu.be/4P59HnA6QH4 OPOVO, 10. maj 2024 - Povodom dana Predškolske ustanove „Bambi“, centralnim zonama Sakula, Barande, Opova i Sefkerina prodefilovao je tradicionalni maskenbal naših najmlađih sugrađana i njihovih...

najnovije

najčitanije