UG Glas Opova – UPIK Opovo: PROJEKAT ZAJEDNO DO ZNANJA ISPUNIO OČEKIVANJA

05/12/2015

PROJEKAT ZAJEDNO DO ZNANJA ISPUNIO OČEKIVANJA
Opovo, 05. decembar 2015;
Današnjim sastankom predavača i radioničara Udruženja „Glas Opova“ i članova Udruženja paraplegičara i kvadriplegičara Opovo, učesnika projekta i radionica projekta „Zajedno do znanja“, završen je oficijelni deo projekta čiji je sufinansijer MINISTARSTVO TRGOVINE, TURIZMA I TELEKOMUNIKACIJA.
37818

Tokom poslednja tri meseca u okviru projekta „Zajedno do znanja“ održana je serija predavanja za članove UPIK Opovo na temu IT tehnologije i novinarsko – fotografske obuke, formirana je i tehnički opremljena mini redakcija UPIK Opovo uz uplatu hostinga za internet sajt.

– Saradnjom sa UPIK Opovo projekat „Zajedno do znanja“ nastavljamo i nakon oficijelnog dela. Tokom narednih dana podižemo i kreiramo internet sajt na kome će njihova novoformirana redakcija uz našu logističku podršku objavljivati novosti i reportaže u vezi svojih aktivnosti, izjavio je koordinator projekta „Zajedno do znanja“ Zoran Lazić.
DSC_0047

Na koktelu koji je održan povodom završetka edukativnih radionica predstavnici dva udruženja razgovarali su o rezultatima aktuelnog projekta za koji su istakli da je u potpunosti uspeo.

– Saradnja sa Glasom Opova traje dugi niz godina, bilo kao njihova medijska podrška našim aktivnostima ili kao sada u realizaciji zajedničkih projekata. Na obostrano zadovoljstvo nastavljamo sa projektom „Zajedno do znanja“ ali se već dogovaramo u vezi novih ideja i projekata, rekao je predsednik Udruženja paraplegičara i kvadriplegičara Sava Lazin.

Zvanična prezentacija interenet sajta UPIK Opovo planira se 09. decembra o čemu ćemo vas već obavestiti.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Održan tradicionalni Bambijev maskenbal (video)

Održan tradicionalni Bambijev maskenbal (video)

Održan tradicionalni Bambijev maskenbal https://youtu.be/4P59HnA6QH4 OPOVO, 10. maj 2024 - Povodom dana Predškolske ustanove „Bambi“, centralnim zonama Sakula, Barande, Opova i Sefkerina prodefilovao je tradicionalni maskenbal naših najmlađih sugrađana i njihovih...

najnovije

najčitanije