Projektne aktivnosti: GRAĐEVINSKA SEZONA NASTAVLJENA I U DECEMBRU

02/12/2015

GRAĐEVINSKA SEZONA NASTAVLJENA I U DECEMBRU
Opovo, 02. decembar 2015;
I pored toga što smo ušli u poznu jesen i poslednji mesec godine, građevinska sezona u Opovu nije prekinuta.
Radovi na Domu kulture, odnosno zgradi Opštinske narodne biblioteke na samom su kraju, eksterijeri su odrađeni i samo se još ponešto finišira u enterijeru.
2-38370

S druge strane, radovi na prvoj fazi izgradnje prečistača otpadnih komunalnih voda, izgradnji mosta na kanalu Gajger i kružnog toka, u punom su jeku.
3-38365

Od poslednjeg obilaska gradilišta između Malog groblja i Starog Tamiša puno toga se promenilo. Iz temelja od pre mesec dana, sada se već diže građevina koja nam nagoveštava svu ozbiljnost ovog projekta, odnosno, postrojenja za preradu otpadnih komunalnih voda opštine Opovo (faza 1).
Nešto dalje niz kanal Gajger kod opovačke pijace u toku su radovi na izgradnji mosta preko kanala u okviru projekta Parterno uređenje oko sportsko turističko – rekreativnog kompleksa Opovo (faza 1), odnosno mosta koji će povezivati Tamišku ulicu sa šetalištem na sportsko – rekreativnom kompleksu. Prethodnih par dana kamioni su distribuirali drobljeni kamen i nasipali prelaz, nakon čega su postavljani šipovi.
4-38421

I na kraju, da pomenemo radove na izgradnji kružnog toka na raskrsnici ulica JNA i Stanka Tomića gde je u toku asfaltiranje.
5-38398

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije