Fudbal – Druga južnobanatska liga zapad, 6. kolo: OČEKIVANA POBEDA SEFKERINACA, OMLADINCI TEMPA NEREŠENO U KAČAREVU

08/10/2017

u SPORT

OČEKIVANA POBEDA SEFKERINACA, OMLADINCI TEMPA NEREŠENO U KAČAREVU
Sefkerin, 09. oktobar 2017;
TEMPO (Sefkerin) – POBEDA (Samoš) 1:0 (0:0); Kada se osvoje tri boda pobedi se ne gleda „u zube“, međutim, ipak se više očekivalo od Sefkerinaca u susretu sa ekipom koja do sada nije osvojila ni jedan bod.

Ipak, gledali smo pravu prvenstvenu utakmicu, borbenu sa obe strane. Igrači Tempa su više želeli pobedu, napadali svih 90 minuta, stvarali izgledne prilike ali su samo jednu šansu pretvorili u gol. Igrao se 57. minut kada se Miloš Morar izborio za loptu ušao u šesnaesterac, uposlio na ivici peterca Đoševskog kome nije bilo teško da matira golmana gostiju.

I pre i posle tog pogotka postojao je samo jedan tim na terenu, a to je bio Tempo, koji je nastavio da stvara prilike ali i da promašuje. Gosti su se dobro borili ali sem borbe ništa više nisu pokazali u ovom meču.

U sledecem kolu Tempo ide u goste prvoplasiranoj ekipe lige Spartaku u Debeljacu.

REZULTATI 6. kola: Slavia – Spartak 1:3; Tempo – Pobeda 1:0; Mladost – Polet 2:0; Glogonj – Mundial 0:2; Unirea – Omladinac 2:2.

TABELA: 1. Spartak (18); 2. Mundial (13); 3. Mladost (11); 4. Omladinac (10); 5. Polet (9); 6. Glogonj (8); 7. Unirea (7); 8. Tempo (4); 9. Slavia (3); 10. Pobeda (0).

Omladinska liga juznog Banata, 6. kolo: Jedinstvo (Kacarevo) – Tempo (Sefkerin) 2:2 (0:0). Sefkerinci su u Kačarevu odigrali nerešeno, a strelci za omladince Tempa bili su Kristijan Jon i Marko Janjić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije