Potera za kradljivcima automobila: USPEŠNA AKCIJA OPOVAČKIH POLICAJACA

16/01/2017

USPEŠNA AKCIJA OPOVAČKIH POLICAJACA
Opovo, 16. januar 2017;
Uspešnom intervencijom patrole Policijske stanice Opovo, juče su u Barandi uhvaćeni lopovi koji su ukrali putnički automobil u Opovu.
Prema rečima očevidaca, juče oko 16:30 časova dve osobe su ispred restorana „Boba“ u Opovu, provalila u automobil marke reno senik i uputili se u pravcu Barande. Vlasnik vozila Bojan Grčak iz Opova je primetio svoj automobil kako se udaljava sa parkinga i odmah nazvao Policijsku stanicu Opovo, a zajedno sa vlasnikom restorana Goranom Miljkovićem krenuo za njima. Potera se ipak brzo završila, jer je u Barandi kradljivce presrela policijska patrola koja se vraćala iz Sakula. Kako nezvanično saznajemo uhapšenI već imaju krivični dosije.
Vlasnik automobila Bojan Grčak je izrazio zadovoljstvo uspešnom akcijom policijske patrole i zahvalio se Policijskoj stanici Opovo na pravovremenoj intervenciji.
Povodom ovog slučaja oglasila se i Policijska uprava Pančevo sledećim saopštenjem

REPUBLIKA SRBIJA MINISTARSTVO UNUTRAŠNjIH POSLOVA DIREKCIJA POLICIJE

Policijska uprava u Pančevu

SAOPŠTENjE

Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Opovu uhapsili su dvojicu muškaraca osumnjičenih da su juče u Opovu ukrali vozilo.Zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno korišćenjetuđeg vozila, policija je po nalogu nadležnog tužilaštva odredila zadržavanje do 48 satiA. Š. (1976) iz okoline Pančeva i M. Đ. (1982) sa područja opštine Sečanj.Nakon isteka zadržavanja, oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni tužilaštvu u Pančevu. U Pančevu 16. januara 2017. godine

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije