Montevideo, vidimo se: PUNA BISOKOPSKA SALA, BAŠ KAO NEKAD

21/01/2014

PUNA BISOKOPSKA SALA, BAŠ KAO NEKAD
27595Baranda, 21. januar 2014
Dugačak red za kartu, krcata sala i nestrpljiva publika koja čeka početak projekcije filma. Prizor koji vaš izveštač, bar u našoj opštini, nije video u poslednjih tridesetak godina kada je u pitanju bioskopska predstava. I treći dan za redom projekcija najnovijeg filma Drgana Bjelogrlića „Montevideo, vidimo se“ rasprodata je unapred, a kako stvari stoje očekuje se puna sala i narednih dana. Zbog velikog interesovanja prikazivanje filma je produženo do nedelje 26. januara. Karte se uglavnom rezervišu i to možete učiniti na broj 065 98 70 922.

Kako saznajemo od organizatora projekcija Bojana Gligorića, naredna dva dana, u sredu i četvrtak, projekcije su rezervisane za školsku decu i puštaće se od 10:30 i 14:00 časova, a od petka do nedelje termini su standardni od 20:00 časova.

27587Bioskopska sala u Barandi je i jedina funkcionalna sala u okolini, a sem što radi ovaj bioskop je pre par godina renoviran u stilu tridesetih godina. Za renoviranje je bio zadužen scenograf „Montevidea“ arhitekta Nemanja Petrović, a u samoj sali su snimane i neke scene iz filma.

Nakon projekcija anketirali smo gledaoce i utisci su više nego pozitivni. Tako Veselin Vuković smatra da je film urađen zanatski odlično sa kombinacijom drame i komedije zbog čega sve vreme drži pažnju. Dejan Grujić se slaže i dodaje da nije osetio dva i po sata koliko film traje, dok Nenad Kojić pored kvaliteta filma kaže da je prijatno iznenađen kvalitetom projekcije i bioskopskom salom u Barandi.

27583Na pitanje da li će bioskopska sala imati „život“ i nakon Montevidea, Bojan Gligorić kaže da je u planu da se nastavi i sa prikazivanjem drugih filmskih hitova, a da li će to zaživeti pokazaće vreme.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

„Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo OPOVO, 8. april 2024 – Na sceni Kulturnog centra Opovo odigrana je pozorišna predstava „Sećaš li se“, a ljubitelji pozorišne umetnosti i ovog puta su ispunili salu, uživali u predstavi, a glumice ispratili gromkim...

najnovije

najčitanije