Fudbalski kup: TEMPO NADIGRAO RADNIČKI ZA PROLAZ U FINALE KUPA

10/08/2015

u SPORT

TEMPO NADIGRAO RADNIČKI ZA PROLAZ U FINALE KUPA

Sefkerin, 09. avgust 2015;
Tempo – Radnički 3:1 (1:0). Nakon što su iz kup takmičenja izbacili opovački Omladinac, fudbaleri Tempa danas su nadigrali i drugi naš opštinski klub Radnički iz Barande. Sefkerinci su bili bolji rival, imali inicijativu, stvarali šanse, postigli tri gola i zasluženo izborili međuopštinsko finale .
Već na početku meča Milićev je imao kolosalnu šansu ali je golman Vujanović odlično intervenisao. Ređali su se prilike ali Tempo je poveo tek pogotkom Tomića u 37. minutu. Imali su Tomić i Stamenković prilike i u nastavku meča ali bez prave realizacije. Autogolom Stajića deset minuta pre kraja gosti iz Barande dolaze do izjednačenja. Međutim, da se ovog puta ne izvode penali, pobrinuli su se Milankov u 84. minutu i po drugi put raspoloženi Tomić u 87. minutu, koji je svakako i igrač utakmice.
Tempo - Radnicki
Ovom pobedom fudbaleri Tempa nastavljaju kup takmičenje u finalu Međuopštinskog saveza Kovačica – Opovo gde će igrati sa pobednikom iz opštine Kovačica.
– Smatram da smo zasluženo pobedili i pokazali da pripreme teku po planu, što se može videti i iz igre naših fudbalera, izjavio je nakon utakmice predsednik kluba Igor Pinkulj.
TEMPO: Šiđanin, Milankov (Radojčić 87′), Kirhner, Stajić, Savić, Petković, Stamenković, Tomić, Paunović (Mladenović 46′), Đoševski, Milićev (Todorovski 46′).
RADNIČKI: Vujanović, Đermanović, Jovanov, Karović (Mirkov 46), Stojanov, Šušnjar (Dobrić 46′), Rošulj N, Miljković, Jovičin (Spasenov 46′), Milenkov, Rošulj P.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije