Saobraćaj: TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD BESNOG FOKA

16/07/2015

ДВЕ ОСОБЕ  ПОГИНУЛЕ, ВИШЕ ПОВРЕЂЕНИХ
Опово, 15. јул 2015
У вечерњим сатима, око 21:15, код Бесног фока је дошло до тешке саобраћајне несреће у којој је наш суграђанин Борис Мажинг погинуо.Неколико дана касније ранама је подлегао и возач трактора, такође, наш суграђанин, Радиша Петронић.

До несреће је дошло када је возило марке Reno Laguna, крећући се великом брзином  Зрењанинским путем из правца Београда ка Опову,  ударило у трактор (према сведочењу очевидаца). Услед ударца аутомобил се одбио и директно сударио са возилом марке Wolkswagen Passat, које се кретало из супротног правца и у којем се налазила породица Мажинг из Опова.

Услед задобијених повреда Борис је преминуо, док су његова супруга и син задобили теже повреде и збринути су на болничко лечење. На срећу њихове повреде нису опасне по живот и налазе се у стабилном стању.

foto 1 foto 2 foto 3

.BLiC

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije