Grupa građana „Milorad Soldatović“: OPŠTINA OPOVO VELIKO GRADILIŠTE

08/07/2015

OPŠTINA OPOVO VELIKO GRADILIŠTE
Opovo, 08. jul 2015;
Grupa građana „Milorad Soldatović“ održala je sinoć sednicu Opštinskog odbora u Hotelu „Stari Banat“ u Opovu.
U uvodnom govoru, prvi čovek ove neformalne političke organizacije i aktuelni predsednik opštine mr Milorad Soldatović, pozdravio je prisutne i kao temu sastanka apostrofirao predstojeću sednicu parlamenta i aktuelnu političku situaciju na lokalu.
Soldatović smatra da je još uvek prerano za ozbiljnu predizbornu kampanju, posebno kada se još uvek ne zna kada će izbori biti raspisani.
DSC_0049
– S druge strane mi kontinuirano radimo kroz opštinsku administraciju i institucije što se može videti kroz realizaciju niza malih i srednjih projekata, tako da naša opština u poslednjih godinu – dve izgleda kao veliko gradilište, rekao je Soldatović, najavivši još novih projekata do kraja godine.
Po Soldatoviću predizborna kampanja treba biti kratka i efektna jer se njihov rad može videti i izmeriti na osnovu prethodnih 12 godina. Grupu građana „Milorad Soldatović“ zanimaju samo lokalni izbori i na te izbore izaći će sa svojim imenima i to smatraju svojim posebnim kvalitetom.
DSC_0043
– Insistiram na dosadašnjem stavu, a to je dostojanstvo i doslednost ljudi koji drže reč. Predstojeći lokalni izbori biće neka vrsta referendumskog pitanja između dve najače političke opcije, i mi smatramo da će birači našu opciju prepoznati kao onu koja se iskreno i na pravi način brine za lokalnu zajednicu, poručio je Milorad Soldatović.
DSC_0042

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije