Pomoć države: Danas poslednji dan za prijavu mladih za pomoć države od 5.000 dinara

15/12/2022

Danas poslednji dan za prijavu mladih za pomoć države od 5.000 dinara
Srbija, 15. decembra  Rok za prijavu mladih za pomoć države u iznosu od 5.000 dinara ističe danas, a oni koji ispunjavaju uslove, a još se nisu prijavili to mogu da urade preko portala Uprave za trezor.
Pravo na ovu pomoć imaju mladi između 16 i 29 godina i neophodno je da se prijave bez obzira da li su se ranije već prijavljivali za dobijanje državne pomoći.
Ne moraju da se prijavljuju jedino oni koji primaju novčanu socijalnu pomoć i oni koji su na izvršenju krivičnih sankcija, jer će njima pomoć biti isplaćena automatski, bez podnošenja prijave.
Prema ranijim najavama iz Ministarstva finansija isplata novca bi trebalo da počne sutra, a rebalansom budzeta za 2022. godinu za ovu svrhu je opredeljeno šest milijardi dinara. dinara

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Poreska uprava objavila poreski kalendar za April

Poreska uprava objavila poreski kalendar za April

BEOGRAD, 31. marta (Tanjug) - Poreska uprava objavila je kalendar poreskih obaveza firmi za april prema kome rok za izmirenje prve obaveze ističe sutra, 1. aprila do kada bi firme trebalo da podnesu poreske prijave i plate doprinose za obavezno socijalno osiguranje,...

najnovije

najčitanije