Vremenske prilike: Prijatan julski dan, od utorka toplije

17/07/2022

Prijatan julski dan, od utorka toplije

Srbija, 17. Jul 2022
Ujutru i pre podne umereno oblačno i suvo. Jutarnja temperatura od 12 do 19 stepeni, a najviša dnevna od 28 do 32. U Beogradu jutro umereno oblačno, popodne vedro, temperatura do 29 stepeni. Od utorka toplije.

U nedelju i ponedeljak živa u termometru ostaje oko 30 stepeni.  

Posle podne u većem delu pretežno sunčano, a samo se u brdsko-planinskim predelima na jugozapadu i jugu uz lokalni razvoj oblačnosti očekuje ređa pojava kratkotrajnih pljuskova s grmljavinom.

Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 12 do 19, a najviša od 28 do 32 stepena.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Opovo, 26. april 2024 – Narednog vikenda dve fudbalske utakmice na domaćim terenima. Radnički dočekuje Budućnost iz Alibunara, „fenjeraša“ Prve južnobanatske lige, tako da je apsolutni favorit u ovom meču. U okviru Druge južnobanatske lige – zapad, Tempo je domaćin...

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama OPOVO, 20. april 2024 – U organizaciji Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i Crvenog krsta Opovo, u utorak, 23. aprila održaće se akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama. U Barandi, krv se...

najnovije

najčitanije