OŠ Dositej Obradović: Dan škole u Sakulama

14/04/2022

Dan škole u Sakulama

SAKULE, 14. april 2022 – Povodom dana rođenja Zorana Petrovića, čuvenog srpskog slikara i pisca rođenog u Sakulama, Izdvojeno odeljenje „Zoran Petrović“ u Sakulama, OŠ „Dositej Obradović“ Opovo, priredilo je priredbu.

Pored učenika i roditelja, kao i nastavnika, na priredbi su prisustvovali predsednik opštine Miloš Markov, njegova zamenica Anka Simin Damjanov, predsednik Saveta mesne zajednice Sakule Milorad Ješin i opštinska većnica iz Sakula Vesna Stanojev.

Predsednik opštine je istakao nezadovoljstvo stanjem objekta osnovne škole i rekao da je lokalna samouprava uradila projektno – tehničku dokumentaciju za projekat rekonstrukcije objekta i da će se nakon apliciranja resornim ministarstvima i sekretarijatima zgrada škole u Sakulama vrlo brzo raditi i obnoviti.

Na priredbi širok dijapazon sadržaja. Za folklor je bilo zadužen KUD „Sveti Nikola“, muzički program je ispunio Tamburaški orkestar OŠ „Zoran Petrović“, a učenici osnovne škole u Sakulama su izvodili recitale, dramske komade i pesme.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

OPOVO, 2. Maj 2024 17h - Veliki Petak - večernja služba i iznošenje plaštanice (petak, 3. maj) 09h -  Velika subota - liturgija  (subota 4. maj) 00:00 - Vaskršnje jutrenje. 9h - Vaskršnja liturgija u (nedelja, 5. maj) 17h  Večernje 07h - Jutrenje (ponedeljak, 6. maj)...

najnovije

najčitanije