Opštinska uprava Opovo: POZIV NA „IZAĐI MI NA TEGLU“

15/08/2014

POZIV NA „IZAĐI MI NA TEGLU“
Opovo, 15. Avgust 2014;
Celodnevna manifestacija sa atraktivnim programom i centralnim događajem takmičenjem u pripremanju ajvara održaće se 5. septembra 2014. godine  u periodu od 12 do 20 časova na platou ispred galerije.
Osim radio Indexa i glumaca Beogradskog dramskog pozorišta, učešće u programu uzeće i naš folklor.
Prijava ekipa je već počela. Pored „Barbika“ iz Bambija, prijavio se Aktiv žena iz Opova, Udruženje žena „Draginja Nestorov“ iz Sakula, a imamo najavu ekipe folklora i Udruženja paraplegičara. Pozivamo sve zainteresovane da prijave svoje ekipe i da ponovimo prve tri biće nagrađene, pobednik učestvuje na finalnom takmičenju na Kalemegdanu a ajvar ide našoj predškolskoj i školskoj deci za užinu.
Takođe, oragnizator postavlja štandove na kojima se mogu izložiti suveniri, eksponati narodne radinosti, različiti proizvodi, reklamni materijal , dečji radovi.
Pozivamo umešne domaćice, vešte kuvare i sve zainteresovane, da uzmu učešće u ovoj manifestaciji.
Telefoni za prijavu ekipa i sve bliže informacije  su 013/681-212 i 013/681-030.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije