Bezbednost u saobraćaju: Vertikalna i horizontalna saobraćajna signalizacija u zoni sakulske škole (video)

24/04/2021

Vertikalna i horizontalna saobraćajna signalizacija u zoni sakulske škole

SAKULE, 24. april 2021 – U Sakulama se sprovode radovi na realizaciji projekta postavljanja vertikalne i horizontalne saobraćajne signalizacije u zoni OŠ „Zoran Petrović“, odnosno u zoni usporenog saobraćaja.

Radove su obišli predsednik opštine Miloš Markov, njegova zamenica Anka Simin Damjanov i rukovodilac Odeljenja za privredu i finansije Opštinske uprave Opovo Slavko Mančev.

Zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov je istakla važnost bezbednosti dece u saobraćaju, pridržavanja saobraćajnih propisa u zonama škola, kao i neposredne edukacije dece od strane roditelja.

„Danas sprovodimo projekat u oblasti bezbednosti saobraćaja, a tiče se postavljanja saobraćajne signalizacije u naseljenom mestu Sakule. Zbog veće frekvencije saobraćaja, a u zoni škole, jako nam je bitna bezbednost dece kako bezbedno otišli i vratili se iz škole. Ovom prilikom apelujem na sve vozače i učesnike u saobraćaju da se maksimalno pridržavaju pravila i propisa, pogotovo u zonama škola, da smanje brzinu na preporučenu ali i da mi kao roditelji našu decu učimo o pravilima i bezbednosti saobraćaja od malih nogu“, poručila je Simin Damjanov.

Projekat je sufinansiran preko konkursa Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije