Opštinsko udruženje penzionera Opovo: SPORTSKO TAKMIČENJE PENZIONERA JUŽNOG BANATA

29/06/2014

SPORTSKO TAKMIČENJE PENZIONERA JUŽNOG BANATA
IMG_1038Opovo, 29. jun 2014;
U Kovinu, 25. juna održano je sportsko takmičenje penzionera Južnog Banata. Takmičenje se održava dva puta godišnje i svaki put u drugom mestu. Ove godine takmičenje je trebalo da se održi u maju, međutim zbog poplava je odloženo za neka bolja vremena.

Penzioneri se takmiče u šahu, pikadu i šutiranju penala na male golove. U šahu se takmiče muškarci, a u pikadu i šutiranju penala žene.

Za Opštinsko udruženje u šahu su nastupili Žika Nestorović, Borivoje Petrović , Miomir Antić i Sava Babin. U pikadu i šutiranju penala nastupili su Marija Mišković, Olivera Milenković, Ana Cvetković i Roza Bratić.

Dok su  u šahu i pikadu ostvareni skromni rezultatu, žene u šutiranju penala su zauzele drugo mesto i osvojile vredan pehar.

Sportski susreti se završavaju zajedničkim druženjem uz muziku i zajednički ručak. Domaćin Opštinsko udruženje penzionera Kovin je dobro organizovao takmičenje i lepo druženje, čime je sledećem domaćinu zadao ozbiljan zadatak.

Opštinsko udruženje penzionera Opovo se zahvaljuje na  prijateljskom prijem, a dogovoreno je da se u narednom periodu organizuju druženja penzionera ove dve opštine.

 

OUP Opovo

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije