Racepti po preporuci kuhinje hotela „Stari Banat“: PILETINA U SOSU OD KIKIRIKI PUTERA

02/06/2020

u OGLASI

PILETINA U SOSU OD KIKIRIKI PUTERA

Priprema

Pileći file blago izlupati, posoliti i uvaljati u sitno seckani kikiriki, ispeći na grilu sa obe strane da porumeni. Na maslacu dodati kikiriki puter i propržiti oko minut, dodati neutralnu pavlaku i začiniti. Skuvati krompir i napraviti pire. Meso servirati na kupu od pirea, posuti peršunom, preliti sosom i poslužiti toplo.

Namirnice:

Pileći file 200g
Kikiriki 80g
Kikiriki puter 100g
Krompir 200g
Neutralna pavlaka 2dl
Maslac 80g
Mleko 1dl
So
biber
Čeri paradajz 50g
Sveže peršunovo lišće

Pogledajte još: SOGAN DOLMA (Punjeni luk)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

U ponudi kuvani, mleveni i ceđeni paradajz vrhunskog kvaliteta

U ponudi kuvani, mleveni i ceđeni paradajz vrhunskog kvaliteta

Poljoprivredno gazdinstvo “Rupčić Petar” i ove godine u ponudi ima: -Kuvani paradajz -Ceđeni paradajz (sami kuvate) -Mleveni paradajz Nudimo originalno pakovanje 1l ili po vašoj želji u vašim posudama. Proizvodnja je iz 2025.  godine i vrhunskog je kvaliteta. Pozovite...

Zvezda dočekuje Leh – da li gledamo novu goleadu?

Zvezda dočekuje Leh – da li gledamo novu goleadu?

Prvi meč Crvene zvezde i poljskog Leha doneo je pobedu crveno-belih i to ubedljivu – 3:1. Mnogi su saglasni u oceni da su izabranici Vladana Milojevića apsolutni favoriti i u revanšu i to na popularnoj „Marakani“, a da li će tu ulogu opravdati – ostaje da vidimo. Bilo...

najnovije

najčitanije