Mesna zajednica Opovo: NEBOJŠA KOVAČEVIĆ PREDSEDNIK, ŽELJKO MOSIĆ ZAMENIK PREDSEDNIKA SAVETA

06/06/2014

NEBOJŠA KOVAČEVIĆ PREDSEDNIK, ŽELJKO MOSIĆ ZAMENIK PREDSEDNIKA SAVETA
30299 30300 30303Opovo, 06. jun 2014;
Nakon ostavke predsednika Saveta mesne zajednice Opovo Miloša Markova, na današnjoj sednici članovi saveta su izabrali nove čelnike mesne kancelarije. Inače, posle dužeg vremena na sednici je prisustvovalo svih sedam članova Saveta, a na osnovu izbora, očigledno je da su obe političke grupacije našle zajednički jezik. Za predsednika Saveta izabran je Nebojša Kovačević, a za njegovog zamenika Željko Mosić.
Dosadašnj predsednik Saveta Miloš Markov je čestitao Kovačeviću i Mosiću i u kratkom ekspozeu naveo šta je urađeno u njegovom mandatu, istakavši da su razduženi dugovi i uvoden red oko imovinskog stanja, a da će opširniji izveštaj o radu proslediti preko medijskog saopštenja.
Već na prvoj sednici novo rukovodstvo je analiziralo aktuelnu situaciju, pokrenute su neke inicijative, a kako saznajemo, zaključci i odluke će se izglasavati obostranim konsenzusom.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije