Saopštenje za javnost: DRÄXLMAIER SPORTSKI DAN

30/09/2019

u OGLASI

Više od 1100 zaposlenih učestvovalo u 6. kompanijskom Sportskom danu
Zrenjanin, 22. septembar 2019. –
Održan je 6. DAD DRÄXLMAIER Sportski dan. Bila je to prilika da se zaposleni u kompaniji u Zrenjaninu okupe i tokom celog dana takmiče u različitim sportskim disciplinama, ali i da se druže. Sva takmičenja održana su na Sportsko-rekreativnom centru “Partizan” i organizovana u šest kategorija: fudbal, basket, stoni tenis, pikado, nadvlačenje konopca i kuvanje pasulja.


Zaposleni u DRÄXLMAIER-u na terenu i van njega
Osim kao takmičar, svaki zaposleni je mogao da učestvuje u Sportskom danu i kao navijač, tako da smo imali dobro organizovane grupe koje su sa tribina snažno bodrile svoje kolege.
Kompanija je obezbedila hamburgere i piće za sve učesnike. Sportske aktivnosti nisu bile samo zabave radi. Najboljim timovima u svakoj kategoriji dodeljeni su pehari i specijalne diplome.
Po drugi put, Sportskom danu prisustvovale su i koleginice iz DRÄXLMAIER-a iz Piteštija (Rumunija), koje su na obuci u Zrenjaninu. “Drago mi je da smo se ponovo okupili i družili.
Naše zajedništvo i timski duh bili su vidljivi na svakom koraku i u svakom trenutku. Naši zaposleni jesu i uvek će biti najvažnije bogatstvo kompanije i zato nam je važno da budu zadovoljni i srećni. Lepo je videti i kako se naša deca zabavljaju i sklapaju nova prijateljstva. Nastavićemo da organizujemo Sportski dan i u budućnosti
.”, rekao je generalni direktor DRÄXLMAIER Group Srbija Michael Wagner.


Velika zabava i za mlade i stare
Za decu zaposlenih kompanija je organizovala poseban zabavni program, dvorac na naduvavanje, trambolinu i badminton, kao i takmičenje u nadvlačenju konopca.


Kontakt za medije:
Jasmina Krecul Reljin | Korporativne komunikacije – Specijalista za Srbiju
Tel: +381 23519237 | Mob.tel: +381 648061771
Email: jasmina.kreculreljin@draexlmaier.com

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

CVEĆARA I DAROTEKA „FENSI NENSI“ ULEPŠAVA VAŠE PROSLAVE

CVEĆARA I DAROTEKA „FENSI NENSI“ ULEPŠAVA VAŠE PROSLAVE

Cvećara i daroteka FENSI NENSI vaše proslave može učiniti još lepšim. Radimo dekoraciju prostora cvećem, balonima, specijalnim efektima, vatromet i suvi led (dim). Za odlazak na proslave naša radnja je pravo mesto da izaberete poklon. Velika ponuda klasičnog i...

najnovije

najčitanije