Petar i Tina nagrađuju: LETOVANJE ZA MAJU CUKIĆ IZ BARANDE

04/01/2019

u OGLASI

LETOVANJE ZA MAJU CUKIĆ IZ BARANDE

Opovo, 4. januar 2018;

Nakon dva meseca prikupljanja računa konačno je došao i dan za izvlačenje nagrada koje daruje TR Petar i Tina iz Opova. Vlasnici radnje Slavici Karajović asistirao je „komšija“ iz berbernice preko puta Steva Grujić, koji je izvukao srećne dobitnike.

Treću nagradu, vaučer u vrednosti 3.000 dinara za kupovinu u TR „Petar i Tina“ dobila je Olivera Radosavljev iz Opova. Druga nagrada, posteljina 200×200 Stefan doo Arilje, dobila je Suzana Marković iz Opova. Najviše sreće i glavnu nagradu, letovanje za dve osobe u Grčkoj (Paralija – vila Estia od 31. maja do 10. juna), dobila je Maja Cukić iz Barande.

Vlasnica radnje Slavica Karajović se zahvalila svim potrošačima na poverenju i dobroj saradnji i uputila novogodišnju čestitku:

„U Novoj 2019. godini budite zdravi, srećni i uvek lepo raspoloženi. Neka vam nova godina bude novi početak i neka vam donese mnogo novih mogućnosti da istražite sve radosti života!

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

CVEĆARA I DAROTEKA „FENSI NENSI“ ULEPŠAVA VAŠE PROSLAVE

CVEĆARA I DAROTEKA „FENSI NENSI“ ULEPŠAVA VAŠE PROSLAVE

Cvećara i daroteka FENSI NENSI vaše proslave može učiniti još lepšim. Radimo dekoraciju prostora cvećem, balonima, specijalnim efektima, vatromet i suvi led (dim). Za odlazak na proslave naša radnja je pravo mesto da izaberete poklon. Velika ponuda klasičnog i...

najnovije

najčitanije