U Opovu otvoren Gomeksov market: VEĆA KONKURENTNOST ZA BOLJI KVALITET (VIDEO)

28/12/2018

VEĆA KONKURENTNOST ZA BOLJI KVALITET

Opovo, 28. decembar 2018;

Nakon Sefkerina i Sakula, u Opovu je otvoren treći prodajni objekat kompanije Gomex na teritoreiji naše opštine. Očekivano, velika gužva ispratila je otvaranje na kojem su prisustvovali predstavnici lokalne samouprave i javnog komunalnog preduzeća uz čije angažovanje je ovaj objekat u kratkom roku izgrađen i otvoren.

Svečanu vrpcu zajedno su presekli predsednik opštine dr Zoran Tasić i generalni direktor Gomex-a Goran Kovačević, nakon čega su za građane otvorena vrata marketa.

Generalni direktor Gomex-a je izrazio zadovoljstvo saradnjom sa lokalnom samoupravom, kao i sa dosadašnjim poslovanjem njihovih prodajnih objekata u Sefkerinu i Sakulama.

– S obzirom da smo otvorili prvi, drugi pa treći market, znači da smo veoma zadovoljni. Što se tiče našeg dolaska u Opovo moram da izrazim zadovoljstvo što smo imali jednu ozbiljnu podršku lokalne samouprave, posebno u tim nekim tehničkim problemima kod otvaranja ovakvih objekata – trošimo dosta struje, potrebno je izgraditi parking i često tu postoji neko nerazumevanje. Mi smo shvatili da lokalna samouprava želi da unapredi život građana i podigne konkurentnost i u suštini naše potrošače najviše i štiti konkurentnost. U Opovu ima nekoliko ozbiljnih prodavnica i vi u suštini možete da birate. Ako Gomex ne bude bio dobar možete vrlo lako naći nekog drugog. S jedne strane to je nama teža situacija ali s druge strane pozitivnija jer nas tera da budemo bolji. Ovo je jedan lep objekat i mogu vam reći da kakav je ovde podignut na isti način se pravi i u Beogradu – rekao je na otvaranju generalni direktor Gomex-a Goran Kovačević.  

Predsednik opštine dr Zoran Tasić smatra da je otvaranjem objekta kompanije Gomex naša opština dobila na konkurentnosti što će se odraziti na trgovački kvalitet i uslugu u Opovu, a s druge strane istakao značaj zapošljavanja radnika iz naše opštine.

– Izuzetno velika čast i zadovoljstvo otvoriti danas jedan ovako veliki objekat i prvenstveno se moram zahvaliti radnicima naše stručne službe Opštinske uprave koja je bila veoma ekspeditivna i u rekordnom roku izdala sve potrebne građevinske dozvole i da ovaj objekat danas bude i zvanično otvoren. Ono što je jako važno jeste da otvaranjem ovakvog objekta se podiže nivo usluga i kvaliteta što će našim sugrađanima omogućiti priliku da biraju između dva ili tri velika marketa. Takođe, dobili smo jedan privredni subjekat koji upošljava 12 novih radnih mesta, a među zaposlenima je 80% građana iz naše opštine – izjavio je predsednik opštine dr Zoran Tasić.

Lokalna samouprava je svojom administrativnom ekspeditivnošću značajno doprinela da se objekat u kratkom roku izgradi, Javno preduzeće „Mladost“ Opovo je dalo svoj doprinos u delu građevinskih radova, centar Opova je dobio još jedan kvalitetan plato i parking i na kraju jedan reprezentativan trgovački market.

https://www.gomex.rs/aktuelno/vesti/otvoren-mp-objekat-u-opovu

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije