Butik EXPOSY: VELIKA DOPUNA – BEBI PROGRAMA

VELIKADOPUNA – BEBI PROGRAMA
Opovo. 14. Decembar 2018
Poštovani kupci,
Obaveštavamo vas da je ovih dana stigla nova kolekcija bebi programa, uz mnoštvo novih artikala. Tako vas u butiku „Exposy” očekuju dečiji bodići dug rukav sa novim dezenima, a posebno izdvajamo one sa novogodišnjim motivima. Svi bodići rade se do veličine 4.

Zimska kolekcija bebi programa uglavnom je izrađena od pliša, ili nešto debljeg pamuka, a u okviru nje u ponudi su komplet trenerke, duks jaknice, donji delovi trenerki, helanke, tanji duksići u veličinama od 68 do 3, kao i štramplice sa i bez stope, bebi pantalonice, benkice, kompletići, u veličinama od 56 do 68.


Stigle su nam i pored postojećih belih, i švedske pelene u dezenima, kao i velika dopuna tetra pelena. Imamo i peškire za kupanje u dve dimenzije i u nekoliko novih boja, kao i nove dezene ogradica za krevetac, ćebencadi, dunjica, posteljina za krevetac, i još mnogo toga.

Kompletan asortiman bebi programa proizveden je u Arilju, i već dugo godina je upravo taj kraj poznat po izuzetnom kvalitetu pamuka. Posetite nas i pronadjite za sebe nešto iz  naše ponude koja uključuje i kompletan program veša za decu i odrasle, odeću za decu i odrasle, patofnice i razne vrste čarapa.