Saopštenje Socijalističke partije Srbije,Opštinski odbor Opovo: POVODOM ČINA I IZJAVE ODBORNICE MARINE DIMITROV

23/11/2018

POVODOM ČINA I IZJAVE ODBORNICE MARINE DIMITROV
Opovo, 23. Novembar 2018
SPS kao Republička parlamentarna stranka, koja je u koaliciji sa SNS, preslikano je i na našem lokalu. SPS je imao dva odbornika, koja su kako je i dogovorom postignuto u Skupštini opštine Opovo funkcionisala korektno radeći u interesu sredine i njenih građana. Pored toga SPS je dobio i člana opšinskog Veća , koji se trudio da svojim radom opravda poverenje i koalicionog partnera SNS-a i građana opštine Opovo, i doprineo investiciono 13 miliona dinara, kroz različite projekte.

Nisu tačni navodi odbornice Dimitrov da je SPS zatvoren za nove ideje i ljude koji su voljni da rade i doprinesu svojoj sredini. Vođena idejom da je završila studije ( još se mastilo na diplomi nije ni osušilo),i da treba odmah da dobije posao,jurila je na sve strane da to i uradi. Svesni smo trenutka i mogućnosti, odbornica Marina nije imala ni vremena ni takta da bude strpljiva i radna, pa je brže bolje požurila da ode u SNS i od njih traži posao. Svakako, svako ima svoj obraz, vaspitanje i moral, ali nam je svima jasno stavila do znanja da je mandat odbornika njen put i način da lično intersno ostvari svoj cilj. Stoga je krajnje degutanto da govori o tome kako je ,, politički rob,,  ikoga, jer je kao i njen kolega Saša Jovičin, vođeni samo ličnim a ne opštim interesima sredine , koristili odbornicki mandat i poverenje biračkog tela SPS-a da isti i ostvare. Saša da reši radni status svoje supruge , a Marina da  se zaposli. Nisu time oštetili SPS, samo su pokazali kakvi su ljudi i šta im je bio i motiv i put za resavanje samo isključivo ličnog problema.
Uradili su šta su uradili neka im služi na čast i obraz, a SPS će nastaviti sa svojim radom i truditi se i dalje da maksimalno pomogne i uradi što je moguce za građanje naše opštine.

 

Opštinski odbor SPS Opovo

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije