Butik EXPOSY Opovo: NOVO U PONUDI – AKTIVNI SPORTSKI VEŠ

17/11/2018

u OGLASI

NOVO U PONUDI – AKTIVNI SPORTSKI VEŠ
Opovo, 17. novembar 2018;
Poštovani kupci, obaveštavamo vas da od sada kod nas možete kupiti muški aktivni sportski veš. Izrađen je od dvoslojne pletnine (iznutra fin poliamid, spolja čist pamuk) i na taj način koži je omogućeno da „diše”, istovremeno je štiteći od vetra i hladnoće. Telo ima maksimalnu udobnost pri nošenju ovog veša. Gornji deo je sa dugim rukavima, okruglim okovratnikom, a donji sa dugim nogavicama, oba izrađena u crnoj boji. Idealan je za sve koje dugo borave napolju u hladnim danima, a cena mu je znatno niža u odnosu na slične proizvode koji se mogu pronaći u sportskim radnjama.

Dolaskom hladnijih dana pripremili smo i donje delove trenerki za dečake od debljih materijala, kao i dečiji dugački donji veš, a od ove sedmice očekuju vas i ženske pidžame na raskopčavanje.

Stigle su nam dopune i pamučnih rolki i polurolki, ženskih pidžama, haljina, novi modeli dečijih dukseva, bodi majica, pamučnih haljina dug rukav, čarapa, tunika, i još mnogo toga.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

CVEĆARA I DAROTEKA „FENSI NENSI“ ULEPŠAVA VAŠE PROSLAVE

CVEĆARA I DAROTEKA „FENSI NENSI“ ULEPŠAVA VAŠE PROSLAVE

Cvećara i daroteka FENSI NENSI vaše proslave može učiniti još lepšim. Radimo dekoraciju prostora cvećem, balonima, specijalnim efektima, vatromet i suvi led (dim). Za odlazak na proslave naša radnja je pravo mesto da izaberete poklon. Velika ponuda klasičnog i...

najnovije

najčitanije