KK Agros Basket: OPOVO DOMAĆIN FAJNAL-FORA ZA MLAĐE PIONIRKE; PIONIRKE DRUGE U ZEMUNSKOJ LIGI

26/06/2018

u SPORT

OPOVO DOMAĆIN FAJNAL-FORA ZA MLAĐE PIONIRKE; PIONIRKE DRUGE U ZEMUNSKOJ LIGI
Opovo 26. jun 2018;
Završni turnir (fajnal-for) Zemunske lige za mlađe pionirke održaće se u Opovu na sportsko rekreativnom centru kod hotela. Najmlađa takmičarska selekcija Agros Basketa izborila je plasman na završni turnir i u meču za finale igraće protiv Surčina.
Polufinale (utorak 26.6.): Girl basket- Borac Zemun 17:30 h, Agros Basket- Surčin 19:00 h. Utakmica za treće mesto odigraće se u četvrtak u 17:30 h, dok je finale na programu u 19:00 h.

Pionirska ekipa Agros Basketa osvojila je drugo mesto u Zemunskoj ligi. Na odigranom završnom turniru posle pobede u polufinalu nad ekipom Borca Opovčanke su nakon produžetka u zanimljivoj utakmici finala poražene od Partizana.

– Treba spomenuti da je naša ekipa igrala vidno oslabljena ili su mlađi igrači u potpunosti iskoristili šansu. Čestitke ekipi na uspehu i još jednom peharu u vitrinama kluba – izjavio je trener Marko Habanek.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

najnovije

najčitanije