Košarkašice Agros Basketa kod predsednika opštine: BRONZANA MEDALJA SIJA KAO ZLATNA (VIDEO)

30/05/2018

BRONZANA MEDALJA SIJA KAO ZLATNA
Opovo, 30. maj 2018;

Mesec maj je izgleda rezervisan za prijem uspešnih sportista u kabinetu predsednika opštine. Nakon Nikole Stankova, mladih atletičara Spartaka i Borisa Mojse, na red su došle i mlađe pionirke košarkaškog kluba „Agros Basket“.

Da podsetimo, košarkašice Agros Basketa su na prvenstvu KSB za mlađe pionirke osvojile drugo mesto u grupi i plasirale se za fajnal – for takmičenje. U polufinalnoj utakmici nisu imale sportske sreće, ali su zato sve nadoknadile u borbi za bronzanu medalju i trijumfovale u susretu sa ekipom Vizure rezultatom 31:18.

Predsednik opštine dr Zoran Tasić je izrazio zadovoljstvo što su njegove majske obaveze tako lepe i svode se na primanje mladih sportista koji ostvaruju ovako dobre rezultate. Tasić je istakao da je pored talenta rad najvažniji činilac nekog uspeha, a posebno sportskog.

– Znam koliko ste truda, vežbanja i odricanja uložili u ovu bronzanu medalju i zbog toga ona za mene sija kao zlatna. Imate dobre trenere, a mi ćemo se kao lokalna samouprava potruditi da vam obezbedimo što bolje uslove za dalji napredak i nove uspehe, poručio je mladim košarkašicama predsednik opštine.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije