Košarkašice Agros Basketa kod predsednika opštine: BRONZANA MEDALJA SIJA KAO ZLATNA (VIDEO)

image_pdfimage_print

BRONZANA MEDALJA SIJA KAO ZLATNA
Opovo, 30. maj 2018;

Mesec maj je izgleda rezervisan za prijem uspešnih sportista u kabinetu predsednika opštine. Nakon Nikole Stankova, mladih atletičara Spartaka i Borisa Mojse, na red su došle i mlađe pionirke košarkaškog kluba „Agros Basket“.

Da podsetimo, košarkašice Agros Basketa su na prvenstvu KSB za mlađe pionirke osvojile drugo mesto u grupi i plasirale se za fajnal – for takmičenje. U polufinalnoj utakmici nisu imale sportske sreće, ali su zato sve nadoknadile u borbi za bronzanu medalju i trijumfovale u susretu sa ekipom Vizure rezultatom 31:18.

Predsednik opštine dr Zoran Tasić je izrazio zadovoljstvo što su njegove majske obaveze tako lepe i svode se na primanje mladih sportista koji ostvaruju ovako dobre rezultate. Tasić je istakao da je pored talenta rad najvažniji činilac nekog uspeha, a posebno sportskog.

– Znam koliko ste truda, vežbanja i odricanja uložili u ovu bronzanu medalju i zbog toga ona za mene sija kao zlatna. Imate dobre trenere, a mi ćemo se kao lokalna samouprava potruditi da vam obezbedimo što bolje uslove za dalji napredak i nove uspehe, poručio je mladim košarkašicama predsednik opštine.