Kulturni centar Opovo: NOVE BIOSKOPSKE PROJEKCIJE U SREDU

25/11/2017

NOVE BIOSKOPSKE PROJEKCIJE U SREDU
Opovo, 24. novembar 2017;
U sredu 29. novembra, nove bioskopske projekcije u Kulturnom centru Opovo. Kao i prošli put – dupli program. Karte za bioskopske predstave biće puštene u prodaju u ponedeljak 27. novembra na biletarnici Kulturnog centra Opovo. Cena ulaznice je 250 dinara.

Od 18:00 časova animirani dečiji film u 3D projekciji „Družina iz džungle“. Vesela animacija bazirana je na poznatoj TV seriji koja je 2014. dobila nagradu Emi i prikazivana u preko 180 zemalja. Mauris možda izgleda kao pingvin, ali on je pravi tigar iznutra! Odgojen od strane tigrova, on je najsmotaniji Kung fu majstor ikada. Zajedno sa svojim prijateljima, namerava održati red i pravdu u džungli, kao što je njegova majka održavala pre njega. Ali, to će biti teško, jer zla koala želi da uništi džunglu jednom zauvek uz pomoć svoje vojske babuna.

Za termin od 20:00 časova predviđena je projekcija velikog filmskog hita „Ubistvo u Orijent ekspresu“. U pitanju je rimejk filma iz 1974. godine, snimljen ove godine u američkoj produkciji.
Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje vozom kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u jednu od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena. Nastao prema romanu jedne od najpopularnijih spisateljica Agate Kristi, film Ubistvo u Orijent Ekspresu donosi priču o trinaestoro stranaca zarobljenih u vozu u kome nema nevinih. Svi su osumnjičeni. Samo jedan čovek u borbi sa vremenom, moraće da razreši misteriju, pre nego što ubica ponovo napadne. U glavnoj ulozi kultnog Herkula Poaroa gledaćemo Keneta Branu, koji je istovremeno i režiser i predvodnik sjajne glumačke ekipe, i to Penelope Kruz, Vilijam Defo, Džudi Denč, Džoni Dep, Mišel Fajfer, Dejzi Ridli i Džoš Ged.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

„Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo OPOVO, 8. april 2024 – Na sceni Kulturnog centra Opovo odigrana je pozorišna predstava „Sećaš li se“, a ljubitelji pozorišne umetnosti i ovog puta su ispunili salu, uživali u predstavi, a glumice ispratili gromkim...

najnovije

najčitanije