Limenkica – ulaznica za Pipi Dugu Čarapu: SALA KULTURNOG CENTRA PREMALA DA PRIMI SVE ZAINTERESOVANE

29/10/2017

SALA KULTURNOG CENTRA PREMALA DA PRIMI SVE ZAINTERESOVANE
Opovo, 29. oktobar 2017;
Iz predstave u predstavu tokom projekta „Limenkica – ulaznica“ sala Kulturnog centra u Opovu sve je punija. Odziv na svim dosadašnjim predstavama bio je izuzetno veliki, a danas je teško bilo naći slobodnog prostora i za stajanje.

Kako god bilo, već sada možemo reći da je ovogodišnja pozorišna sezona pravi hit u Opovu, ne samo sa aspekta bogatog repertoara (posebno za decu) već i edukacije i navikavanja dece na pozorište i umetnost.

Pipi Duga Čarapa evocira uspomene nama starijama na seriju i film sa kraja šezdesetih i početka sedamdesetih godina prošlog veka, ali ovo delo švedske književnice Astrid Lindgren i danas zaokuplja pažnju dece.

Glumci Pozorišta „Čarapa“ i ovog puta originalnim pristupom i sjajnom glumom držali su sve vreme pažnju mališana uspevajući da sa njim naprave odličnu interakciju.

Naredna predstava u sklopu projekta „Limenkica – ulaznica“ održaće se u nedelju 12. novembra sa početkom u 12:00 časova.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Veče poezije i „Godine vrana“ OPOVO, 23. april 2024 - Na sastanku čitalačkog kluba, sinoć je bila posebno lepa atmofera. Učesnice su recitovale poeziju i uživale slušajući. Čulo se mnogo lepih pesama, podsetilo na neke koje smo voleli i veče je pokrenulo nežna...

najnovije

najčitanije