Limenkica – ulaznica: POZORIŠNA PREDSTAVA „PIPI DUGA ČARAPA“ U NEDELJU

27/10/2017

POZORIŠNA PREDSTAVA „PIPI DUGA ČARAPA“ U NEDELJU
Opovo, 27. oktobar 2017;
Nakon jednog vikenda pauze nastavlja se projekat „Limenkica – ulaznica“ U nedelju 29. oktobra, Dečje pozorište „Čarapa“ izvešće predstavu „Pipi Duga Čarapa“.
Kao i za prethodne dve predstave cena ulaznice je pet praznih limenki. Predprogram u holu Kulturnog centra Opovo počinje u 11:00 časova kada će se sakupljati limenke i menjati za alu-koine. Početak predstava je u
12:00 časova.

Da bi publika mogla da prisustvuje programu, potrebno je da svako dete (i roditelj), donese pet praznih limenki. Kada preda pet limenki, dobiće jednu aluminijumsku „paricu“, nazvanu Alu-coin. Njome „kupuje“ jednu ulaznicu (za jednu osobu).

Ukoliko ima više limenki, dobiće više Alu-coina. Jedan Alu-coin vredi pet praznih limenki. Tim dodatnim „paricama“, deca i roditelji mogu da „kupuju“ razne korisne stvari u „Limenka šopu“ – ekološke torbe, olovke, priveske, knjige… Prikupljene limenke odlaze u centar za reciklažu.

Cilj projekta je objasniti deci šta je reciklaža i zašto je dobro da se uključe u ovaj projekat. Naučiće sve o reciklaži i zaštiti životne sredine, da limenka nije otpad, smeće koje treba da završi u korpi za otpatke ili, još gore, kraj nje ili u travi. Da imenka ima svoju vrednost i da je mogu pretočiti u vrednost ulaznice za pozorište.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

„Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo OPOVO, 8. april 2024 – Na sceni Kulturnog centra Opovo odigrana je pozorišna predstava „Sećaš li se“, a ljubitelji pozorišne umetnosti i ovog puta su ispunili salu, uživali u predstavi, a glumice ispratili gromkim...

najnovije

najčitanije