Ponovo radi bioskop: DVE PROJEKCIJE 2. OKTOBRA, CENA ULAZNICE 250 DINARA

25/09/2017

DVE PROJEKCIJE 2. OKTOBRA, CENA ULAZNICE 250 DINARA
Opovo, 25. septembar 2017;
Nakon dužeg vremena, renovirana sala opovačkog kulturnog centra (doma kulture) ponovo će biti mesto gde se puštaju i gledaju filmovi.
Prve projekcije predviđene su u sklopu Dana Opova i manifestacije Oktobarski dani u Opovu, kada će u ponedeljak 2. oktobra biti projekcije dva filma.

Od 16:00 časova biće prikazan najnoviji animirani film za decu u 3D projekciji – Mali Bigfut (The Son of Bigfoot). U pitanju je uzbudljiva avantura tinejdžera Adama, koji kreće u potragu za svojim izgubljenim ocem. Adam otkriva neverovatnu tajnu kako mu je otac legendarni Bigfut, koji se godinama skrivao u prostranstvima šume, jer je hteo da zaštiti sebe i porodicu od velike korporacije HairCo, koja želi da izvodi eksperimente sa njegovom DNA. Otac i sin nadoknađuju izgubljeno vreme, a Adam uskoro otkriva kako takođe ima super–moći, nesvestan da je njegova potraga za ocem dovela korporaciju bliže Bigfutu.  Reditelj je Ben Stasen (Sammy 1 i2; House of Magic), film traje 92 minuta.

Večernja projekcija od 20:00 časova rezervisana je za američki horor film „To“ (It), koji je režirao Andy Muschietti, na osnovu istoimenog romana Stivena Kinga. Kada deca počinju da nestaju u gradu, grupa maloletne dece suočena je sa najvećim strahovima i udružuje se protiv demona koji je maskiran u klovna, čija je istorija ubistva stara vekovima. Film traje 135 minuta.

PRODAJA KARATA POČINJE VEĆ NAREDNIH DANA, A O MESTU I VREMENU PRODAJE BLAGOVREMENO ĆEMO VAS OBAVESTITI.

CENA ULAZNICE JE 250 DINARA. 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Književni susret sa Daliborom Daničićem i Boškom Ćirkovićem

Književni susret sa Daliborom Daničićem i Boškom Ćirkovićem

OPOVO, 25. april 2024 – U maloj sali Kulturnog centra Opovo, održan je veoma posećen književni susret, koji je na kraju prerastao i u muzičko veče. Gosti opovačke kulturne ustanove su bila dva pisca, Dalibor Daničić i Boško Ćirković – Škabo. Dalibor Daničić je...

najnovije

najčitanije