Ministarstvo odbrane Republike Srbije:OPŠTI POZIV ZA UVOĐENJE U VOJNU EVIDENCIJU

16/01/2014

OPŠTI POZIV ZA UVOĐENJE U VOJNU EVIDENCIJU
Opovo, 16. januar 2014;
Radi uvođenja u vojnu evidenciju, Ministarstvo odbrane Republike Srbije poziva sva lica muškog pola, rođena 1996. godine i starijih godišta (1984 – 1995) koja iz određenih razloga nisu uvedena u vojnu evidenciju u kalendarskoj godini u kojoj su navršili osamnaest godina života da se jave u Centar ministarstva odbrane Pančevo – Opštinska kancelarija Opovo u ulici Ribarska br. 11, soba 1.

Uvođenje u vojnu evidenciju vršiće se narednog meseca, svakog petka u vremenu od 09:00 do 14:00 časova u periodu od 03. do 28. februara. Regrut koji se uvodi u vojnu evidenciju treba da ponese ličnu kartu i uverenje o državljanstvu Republike Srbije ili izvod iz matične knjige rođenih. Regruti koji borave u inostranstvu dužni su da se radi uvođenja u vojnu evidenciju jave nadležnom diplomatsko – konzularnom predstavništvu Republike Srbije.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije