Internet sajt Glas Opova; U NOVOJ GODINI,NOVI IZGLED

16/01/2014

U NOVOJ GODINI,NOVI IZGLED
Opovo, 16. Januar
Posle dve i po godine i oko 230.000 registrovanih ulazaka od kako je internet sajt Glasa Opova u funkciji  želimo da Vam predstavimo novi izgled, nadamo se, funkcionalnijeg i preglednijeg portala.

Kao i do sada namera nam je da stavimo akcenat na informisanje koje je u službi naših čitalaca, bez želje  da zapostavimo bilo koju oblast koja je atraktivna i ima veze sa svakodnevnim životom u našoj Opštini i šire.
U gornjem delu nalazi se tzv. Slideshow novih vesti, dok su ispod  hronološki poređani postovi, sa datumom, naslovom, podnaslovom. Skorolovanjem na dole možete pogledati sve vesti i klikom na naslov ili opciju Read  Post možete pročitati celu vest. Klikom na redne brojeve stranica u donjem delu bele stranice odlazite na starije vesti. Klikom na kategoriju HOME najlakše se vraćate nazad. Svaka vest ima i faceebook buton (dugme) gde po želji možete da podelite vest na ovoj socijalnoj mreži.
Vesti su podeljene po kategorijama kojih ima šest i nalaze se u gornjem delu, to su: Društvo, politika, lokalna samouprava, priroda i eko, kultura, sport. Klikom na  željenu kategoriju otvaraju se vesti koji pripadaju istoj. Pored ovih šest, tu su i dve podkategorije home (klikom na home osvežavate , refreshujete  stranicu, poželjno je), a tu je i red vožnje autobusa
Sa desne strane se nalaze baneri. Klikom na baner, link vas vodi ka prezentaciji  ili internet sajtu firme čiji je baner. Postoje tri vrste banera, statični, u gornjem delu, zatim, ispod njih oni koji se menjaju kao slajdšou  na 5 sekundi i na kraju dole postavljeni u kvadratu.  U slučaju da baneri prave problem i desi se da se poređaju jedan preko drugog, kliknite HOME kako bi se sve vratilo u normalu. Ovo zavisi i od browsera u kojem otvarate internet stranice.
Niže se nalazi rss news skroler koji prikazuje aktuelne vesti iz zemlje i Sveta, zatim galerija slika koja će se menjati u zavisnosti od situacije, a koja ima mogućnost da se u nju postave video snimci kao i kraća saopštenja ili oglasi. Zatim dolazimo do dela gde su postavljene stranice. Na stranicama se nalaze linkovi koji vode ka informacijama o našem udruženju, zatim  ćete na stranici Opovačke novine imati mogućnost da otvorite i stare brojeve. Dalje imamo stranicu sa važnim telefonima. Sledeća  stranica vodi ka linku Opovo-Wikipedia. Na kraju imamo i trenutnu temperaturu i osnovne vremenske podatke.
U donjem , sivom, delu strane nalazi se još jedan rss news skroler koji prikazuje aktuelne vesti iz zemlje i Sveta, ali ovaj ima mogućnost i da, ako ste zainteresovani uđete u željenu vest i čitate je na originalnom sajtu . Tu su i lajk stranice koje vode ka socijalnim mrežama, brojač ulazaka i kalendar. Klikom na željeni datum u kalendaru otvoriće se sve vesti koje su tog dana postavljene na sajt. Na kraju imamo i opciju Pretrage, gde unosom željenog pojma ili imena imate mogućnost da pronađete vesti u kojima se isti pominje.
Na kraju, zahvaljujemo se svima koji su do sada pomagali i postavljali svoje reklame (banere) na naš Glas Opova i na taj način podržali naš rad. Verujemo da smo mnogima pomogli da se za njihove aktivnosti i biznis čuje, verujemo da će i u budućnosti biti onih koji će želeti da sa nama sarađuju. Najbolji dokaz za to su zadovoljni klijenti kao i veliki broj onih koji ulaze na “Glas” koji je postao, kako kažu, navika. Naravno bez Vas, naših čitalaca, sav ovaj uloženi trud ne bi imao smisla i imamo želju da u budućnosti budemo još bolji.
Sa leve strane u zelenom okviru, nalazi se tzv. Kontak-form (Contact us) gde možete poslati vaše sugestije, pitanja, pišite nam, želimo da čujemo i Vaše mišljenje
Vaš Glas Opova

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije