Saopštenje Opštinskog odbora LSV Opovo LIGAŠI PONOVO UJEDINJENI

30/12/2013

LIGAŠI PONOVO UJEDINJENI
Opovo, 30. decembar 2013
Povodom Novogodišnjih i Božićnih praznika opštinski odbor LSV Opovo je održao svečanu sednicu. Proslavi koja je upriličena u prostoru kancelarije LSV Opovo osim članova opštinskog i mesnih odbora, prisustvovali su aktivisti opštinskog odbora, članice Foruma žena LSV Opovo, omladine i pojedini novi članovi koji su se poslednjih meseci aktivno uključili u rad stranke.
Na  zadovoljstvo vrha opštinskog odbora proslavi su prisustvovali i neki dugogodišnji članovi  sa kojima je u poslednjih godinu dana bilo nesuglasica i razmirica. Praznično raspoloženje i opuštena, prijateljska atmosfera bili su pravi trenutak da se izglade nesporazumi i poprave narušeni dobri odnosi.
Predsednik Opštinskog odbora LSV Opovo čestitao je praznike okupljenim članovima izražavajući zadovoljstvo što su se okupili u tolikom broju i ponosan na značajne rezultate koje su u predhodnoj godini postigli.
– Veliki broj novih članova,  revizija koja je u toku i brojne uspešne akcije svakako su rezultati kojima svi možemo da budemo zadovoljni, istakao je Petar Horvat predsednik Opštinskog odbora LSV Opovo. I ako svi kažu da smo mala stranka pokazali smo da smo organizovani i da kontakti koje imamo u Pokrajini imaju puno razumevanja za nas i našu lokalnu sredinu.Tako da smo uspešno inicirali projekte rekonstrukcije parketa u salama za fizičko u Barandi i Sefkerinu, projekat aktivni raspust  i posredovali izmedju pokrajinskih i lokalnih institucija u više navrata.

 

Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine čestita predstojeće Novogodišnje i Božićne praznike građanima naše opštine i svima želi uspešnu narednu godinu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije