Literarni konkurs: MOJ SUSRET S MIHAJLOM IDVORSKIM PUPINOM

24/12/2014

MOJ SUSRET S MIHAJLOM IDVORSKIM PUPINOM
Baranda, 24. decembar 2014;
U oktobru tekuće godine Obrazovno-istraživačko društvo „Mihajlo Pupinˮ i kompanija Telekom Srbija, uz podršku Ministarstva nauke, prosvete i tehnološkog razvoja, raspisali su literarni konkurs za sve osnovne i srednje škole u Srbiji posvećen naučniku Mihajlu Pupinu, u okviru obeležavanja 160 godina od njegovog rođenja i 90 godina od kada je za svoju autobiografiju Sa pašnjaka do naučenjaka dobio Pulicerovu nagradu. Cilj konkursa bio je da pokaže koliko snažan primer predstavlja Pupinovo delo danas, posebno za mlađe generacije.

Učenica sedmog razreda OŠ „Olga Petrovˮ u Barandi, Maja Bećirović, učestvovala je na ovom konkursu i 15. decembra nagrađena je pomenutom autobiografijom za rad s naslovom „Moj susret s Mihajlom Idvorskim Pupinomˮ.
A.Milanov
WP_20141223_08_43_59_Pro

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije