Regionalna razvojna agencija Južni Banat: Obuka za početnike i predstavljanje programa finansijske podrške

18/05/2023

Obuka za početnike i predstavljanje programa finansijske podrške

Pančevo, 18. maj 2023
Regionalna razvojna agencija Južni Banat doo Pančevo u saradnji sa Opštinom Opovo organizuje dvodnevnu obuku za početnike u poslovanju i promotivni događaj – promociju programa finansijske podrške privrednim subjektima u 2023. godini, prema programu Ministarstva privrede i Razvojne agencije Srbije.

Datum održavanja: 8. i 9. jun 2023. godine.
Mesto održavanja: Opština Opovo, Borisa Kidriča 10.

Obuka i promocija su namenjeni nezaposlenim licima, potencijalnim i postojećim početnicima u poslovanju. Minimalan broj polaznika obuke je 8, maksimalan a 15.
Polaznicima koji uspešno završe obuku, Regionalna razvojna agencija Južni Banat doo Pančevo će izdati potvrdu o završenoj obuci, koja je uslov za dobijanje subvencije za samozapošljavanje prilikom prijave za program Nacionalne službe za zapošljavanje. Prijavu za učešće na obuci možete dostaviti putem e-maila: office@rrajuznibanat.rs ili telefonskim putem na broj 013/2190314.

U prijavi navesti ime i prezime polaznika, elektronsku adresu i/ili broj telefona.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Poreska uprava objavila poreski kalendar za April

Poreska uprava objavila poreski kalendar za April

BEOGRAD, 31. marta (Tanjug) - Poreska uprava objavila je kalendar poreskih obaveza firmi za april prema kome rok za izmirenje prve obaveze ističe sutra, 1. aprila do kada bi firme trebalo da podnesu poreske prijave i plate doprinose za obavezno socijalno osiguranje,...

najnovije

najčitanije