OO SNS Opovo saopštenje: Predsedniče, Srbija je uz tebe!

23/01/2023

Predsedniče, Srbija je uz tebe!

 

OPOVO, 23. januar 2023 – Opštinski odbor Srpske napredne stranke Opovo daje apsolutnu i bezrezervnu podršku politici predsednika Republike Srbije Aleksandru Vučiću, koji jedini ima plan i političku snagu da odbrani srpske interese.
Kategorički se protivimo njegovom povlačenju sa mesta predsednika stranke i Srbije jer bi to imalo katastrofalne posledice za budućnost naše države. Vučić je Srbiji vratio ugled i ekonomsku stabilnost, i upravo zbog toga, sada u ovim teškim trenucima potrebno je da ga svi kao jedan podržimo i stanemo iza svog predsednika koji sve ove godine radi u interesu naroda i Srbije.
Predaja nije opcija, a za put napretka Srbiji je neophodno vođstvo Aleksandra Vučića – navodi se u saopštenju Opštinskog odbora SNS Opovo.

OO SNS Opovo

 

pročitajte još i

Opozicija iz Sremske Mitrovice poziva Tompsona u Srbiju?

Opozicija iz Sremske Mitrovice poziva Tompsona u Srbiju?

Izvor: VojvodinauzivoGradska odbornica u skupštini grada Sremska Mtrovica koja je deo opozicione grupe građana ”Grad za sve nas”, Nataša Zec, pozvala je ustašu Marka Perkovića Tompsona da održi koncert u Srbiji, tačnije u sremskom selu Kukujevci, naseljenom prognanim...

najnovije

najčitanije