Saopštenje SNS Opovo: Mržnja, obest i uništavanje jedina su politika satelita Dragana Đilasa

15/12/2022

Mržnja, obest i uništavanje jedina su politika satelita Dragana Đilasa

OPOVO, 18. decembar 2022 – Opštinski odbor SNS Opovo najoštrije osuđuje još jedan vandalski postupak onih koji zbog nemoći, bezidejnosti i dokazano usađene mržnje, misle da će prostaklukom i uništavanjem privatne i javne imovine steći jeftine političke poene.
Ovo je još jedan dokaz bolesne politike Dragana Đilasa i njegovih lokalnih satelita, da na ovako primitivan način, pokažu sve što znaju, da pokažu svoje obesno pravo lice. Dugo ste se skrivali, ali ipak vaša politička nemoć se reflektovala, da kao neki huligani, pokažete sve ono što vas je „sin Dragan“ naučio, a to je da uništavate ono što nije vaše.
Umesto borbe mišljenja i ideja, vi „gospodo“ mislite da ćete, vređanjem i uništavanjem tuđe imovine, postići svoje političke ciljeve. Tu ste se malo prevarili. Ne nasedamo na ovako glupe, dečje fore. Ovo je jadno, bedno i prosto. To su načela na kojima se zasniva vaša politika.
Ovakvi postupci nas neće sprečiti da nastavimo putem Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke. Oni koji ne znaju šta je politički ferplej i različitost mišljenja, ne bi trebalo da imaju mesto na političkoj sceni naše opštine i Srbije.
Apelujemo na organe Ministarstva unutrašnjih poslova da što pre pronađu počinioca ovog vandalskog čina.

Opštinski odbor SNS Opovo.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije