13. pasuljijada u Sefkerinu: Najbolji pasulj skuvao Branislav Stajić

27/08/2022

Najbolji pasulj skuvao Branislav Stajić

SEFKERIN, 27. avgust 2022 – Tradicionalno, poslednjeg vikenda u avgustu održava se pasuljijada u Sefkerinu. Trinaesta po redu, u organizaciji Udruženja „Tata i sinovi“, a uz podršku lokalne samouprave, ovogodišnja manifestacija je okupula 13 ekipa iz Sefkerina, Opova, Glogonja, Čente i Beograda.

Manifestaciju je otvorila zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov koja je takmičarima poželela dobro kuvanje i puno sreće u takmičenju, a samu manifestaciju označila kao jednu od najznačajnijih za Sefkerin.

Poslovica „da na mladima svet ostaje“ potvrdila se i na ovogodišnjem takmičenju. Posle dužeg vremena pobedila je domaća ekipa „Braća do pobede, koju su činili sefkerinski omladinci, a glavni kuvar je bio Branislav Stajić.

Drugo mesto je osvojila ekipa „Penzioneri“ iz Glogonja, dok su treći bili „Brđani strašni“ sa Banovog brda (Beograd)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije