Fudbal – Druga južnobanatska liga zapad – grupa sever / 5. kolo: TEMPO I OMLADINAC BEZ BODOVA NA GOSTOVANJIMA

29/09/2014

TEMPO I OMLADINAC BEZ BODOVA NA GOSTOVANJIMA
Idvor / Glogonj, 28. septembar 2014;
Navijači fudbalskih klubova, koji nas predstavljaju u Drugoj južnobanatskoj ligi, danas nisu imali razloga za zadovoljstvo. Obas naša kluba, Tempo i Omladinac, odigrali su mečeve na strani i kući se vratili bez bodova.
Polet (Idvor) – Tempo (Sefkerin) 1:0 (1:0): Sefkerinci danas nisu bili podređen tim, ali nisu iskoristili svoje šanse i izgubili minimalnim rezultatom 1:0. Jedini gol je pao u 25. minutu prvog poluvremena i do kraja susreta se nije promenio. Fudbaleri Tempa su su mogli da izjednače ali se pogotku isprečila stativa, a nakon utakmice bili su veoma nezadovoljni suđenjem jer ih je po njihovom mišljenju sudija oštetio za nedosuđen penal.

Tempo: Šiđanin, Radojčić (Getejanac 45′), Kirhner, Simeon, Vukov, Suba, Milošević (Paunović 45′), Đoševski, Tomić (Milićev), Mladenović, Todorovski.

Glogonj – Omladinac (Opovo) 2:1 (1:1): Propustio je Omladinac veliku priliku da danas preuzme vodeću poziciju u prvenstvu. Spartak je odigrao remi u Uzdinu, ali Opovčani su još jednom priredili neprijatno iznenađenje svojim navijačima i izgubili od „fenjeraša“ na tabeli. Glogonj je prizemljio opovačke fudbalske „zvezde“ i pokazao da Omladinac možda i nezasluženo u ovom prvenstvu nosi epitet favorita. Prisetimo se da su Opovčani i prošle sezone „kiksirali“ u Samošu od ekipe koja je ubedljivo bila poslednja na tabeli i da ih je upravo ta utakmica koštala ulaska u baraž. Na sreću Omladinca i navijača, sama liga je, hteli mi to da priznamo ili ne, očajnog kvaliteta pa još uvek ništa nije izgubljeno i još će sae puno toga menjati.
Domaći su došli u vođstvo u 25. minutu, da bi Opovčani u 34. minutu izjednačili golom Ivana Kotlajića iz penala, koji je inače napravljen nad  Ivanom Ružićem. Do sva tri boda Glogonjci su došli 15 minuta pre  kraja susreta novim pogotkom za koji se ispostavilo da je odlučujući. Koliko su fudbaleri Omladinca danas bili indisponirani govori činjenica da su jedini šut u okvir gola imali preko, verovatno danas jedinog raspoloženog fudbalera u svojim redovima, Đorđa Grčaka. Kapiten Omladinca je preveo loptu od šesnaesterca do šesnaestrca šutirao ali je golman domaćih bio na mestu. Ne bi smo da budemo zluradi, ali zar se može očekivati više kada je na treninzima Opovčana uglavnom prisutno 5-6 fudbalera. Sa takvim pristupom i ovo što su do sada uradili, sasvim je solidno.

Omladinac: Čačija, Marinković, Jocić, Kotlajić, Grčak, Filipović, Jašović, Ružić (Popović A), Mosić (Stojanov), Popović U (Marković), Nenezić.

 

Rezultati 5. kola:

Polet – Tempo 1:0

Glogonj – Omladinac 2:1

Unirea – Spartak 1911 1:1

Pobeda – Železničar 2

 

Tabela:

1 Spartak 1911 5 3 2 0 17 4 +13 11
2 Polet 5 3 1 1 10 8 +2 10
3 Omladinac (O) 4 2 1 1 6 4 +2 7
4 Unirea 4 1 1 2 9 8 +1 4
5 Tempo 4 1 1 2 2 5 -3 4
6 Glogonj 4 1 0 3 5 11 -6 3
7 Pobeda 4 1 0 3 6 15 -9 3

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

SRBIJA 18. april 2024 Danas umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom, a u planinskim predelima sa snegom. Posle podne i uveče postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Takođe očekuje se slab i umeren vetar, na...

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Promena vremena, zahlađenje i kiša SRBIJA, 16. april 2024 Danas od sredine dana i dalje povećanje oblačnosti, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Očekuje se vetar umerenog intenziteta, jugozapadni, kasnije popodne u skretanju na umeren i jak...

najnovije

najčitanije