Sefkerin: Program seoske zavetine Mandaline

30/07/2022

Program seoske zavetine Mandaline

SEFKERIN, 30. jul 2022 – U sredu i četvrtak, 3 / 4. avgusta održaće se proslava sefkerinske zavetine Marije Magdalene – Mandaline.

Za doček slave, 3. avgusta, za najmlađe je od 14:00 časova na programu nastup klovna Dukija i Spajdermena koji će se održati u školskom dvorištu. U 19:00 časova je zakazano orvaranje izložbe fotografija iz života Uroša Predića iz kolekcije Gorana Nikolića – Neuzinskog, dok će uveče posetioce u lokalnim ugostiteljskim objektima zabavljati pevači i dj-ejevi.

Za dan slave, 4. avgusta,  u 9:30 časova u crkvi Svetog arhangela Gavrila održaće se liturgija, u 12:00 časova uručenje poklon – knjiga za ovogodišnje maturante sa odličnim uspehom, od 17:00 časova sledi fudbalska utakmica između domaćeg Tempa i Borca iz Trnjaka, a uveče, nastupi pevača.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije