Pokrajinske sportske igre za paraplegičare i kvadriplegičare: OPOVČANI OSVOJILI 15 MEDALJA

23/09/2014

OPOVČANI OSVOJILI 15 MEDALJA
Stara Pazova / Opovo, 23. septembar 2014;
Na 30. Pokrajinskim sportskim igrama za paraplegičare i kvadriplegičare održanim od 20 – 22. septembra u Staroj Pazovi na sportskom kompleksu Fudbalskog saveza Srbije (Kuća fudbala), članovi Udruženja paraplegičara i kvadriplegičara Opovo, osvojili su 15 medalja. Naši takmičari su nastavili sa tradicijom dobrih rezultata osvojivši dve zlatne, četiri srebrne i devet bronzanih medalja.
SAM_5303

– Sedmi put u kontinuitetu UPIK Opovo učestvuje na Pokrajinskim sportskim igrama i svaki put se vraćamo sa medaljama. Mala smo opština i malo udruženje ali velikog sportskog duha, izjavio je po dolasku u Opovo predsednik udruženja Sava Lazin.

Na ovoj sportskoj manifestaciji koju organizuje Savez paraplegičara i kvadriplegičara Vojvodine učestvovalo je deset udruženja, a takmičari su bili raspoređeni u grupe po kategorijama.

Rezultati:

Grupa 1: Dejan Matić; disk (3 mesto),  koplje (2), kugla (2).

Grupa 2: Goran Vezmar; disk (3), koplje (3), kugla (2), vožnja kolica 100m (1).

Grupa 4: Bratislav Babić; koplje (3).

Grupa 5: Sava Lazin; disk (3), koplje (1), kugla (3), vožnja kolica 100m (2).

U ekipnom takmičenju u pikadu, Opovčani su u sastavu Goran Vezmar, Bratislav Babić i Sava Lazin osvojili treće mesto i bronzanu medalju.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

najnovije

najčitanije