Spartakov kros: Preko 350 učesnika na atletskoj manifestaciji (video)

May 20, 2022

Preko 350 učesnika na atletskoj manifestaciji

OPOVO, 20. maj 2022 – Povodom Dana opštine Opovo, u organizaciji Atletskog kluba „Spartak“, na fudbalskom terenu u Opovu održan je atletski miting „Spartakov kros“.

I ove godine veliko broj učesnika. Preko 350 najmlađih atletičara iz cele Srbije okupilo se u Opovu. Manifestaciju su otvorili predsednik opštine Miloš Markov i njegova zamenica Anka Simin Damjanov.

„Posebno mi je drago što je prva manifestacija u sklopu Dana opštine posvećena deci i sportu. Svim učesnicima današnjeg krosa želim uspeha i da se lepo provedemo i sportski družimo“, poručio je Markov.

U okviru krosa održano je 18 trka za decu osnovnoškolskog uzrasta (2007. godište i mlađi), kao i trka zadovoljstva u kojoj su učestvovali stariji od 15 godina.

Prva tri prvoplasirana u svakoj trci dobili su medalje, diplomu i majice, a za sve učesnike je bilo obezbeđeno pecivo i osveženje.

pročitajte još i

Opštinski derbi: Pobeda Radničkog za prvu poziciju

Opštinski derbi: Pobeda Radničkog za prvu poziciju

Pobeda Radničkog za prvu poziciju OPOVO, 2. oktobar 2022 – Opštinski derbi je u potpunosti opravdao svoj renome. Važna utakmica za oba kluba, tribine pune, ali navijači iz Barande mnogo glasniji. U svakom slučaju dobra utakmica, na momente malo više nervozna, a...

Škola sporta Opovo: Održanе sedme sportske igre za decu

Škola sporta Opovo: Održanе sedme sportske igre za decu

Održanе sedme sportske igre za decu OPOVO, 2. oktobar 2022 – U organizacije Škole sporta Opovo sedmi put po redu je održana tradicionalna sportska manifestacija „Sportske igre 2022“ za decu. Učestvovalo je oko 150 devojčica i dečaka, a pored dece iz Škole sporta...

najnovije

najčitanije