Jaroslavska oblast– Opština Opovo: RUSKA DELEGACIJA OBIŠLA OPŠTINU OPOVO

20/12/2013

RUSKA DELEGACIJA OBIŠLA OPŠTINU OPOVO
27403 - CopyOpovo, 19. decembar 2013
Prvog dana svoje četvorodnevne posete Srbiji, ruska delegacija Jaroslavske oblasti obišla je Opštinu Opovo. Članovi delegacije su se nakon posete Privrednoj komori Srbije i ruskom groblju u Beogradu uputili u Sakule gde su obišli privredne objekte, sakulski ribnjak i domaćinstvo povrtara Aleksandra Jovanovića jednog od najvećih proizvođača i distributera luka velikih marketa u Srbiji.

Iz Sakula članovi ruske delegacije su obišli kompleks ribnjaka u Barandi gde su se upoznali sa 27379 - Copyekoturističkim i spa potencijalima našeg kraja. U Hotelu „Stari Banat“ rusku delegaciju je primio predsednik opštine mr Milorad Soldatović gde su nastavljeni bilateralni razgovori. Uz uvodne i pozdravne reči razgovaralo se najviše o privrednim i turističkim mogućnostima naše opštine. Goste je sve zanimalo, od socijalne strukture i politike do ekonomije i privredno – turističkih potencijala Opštine Opovo. Tokom razgovora potpredsednik Državne dume Jaroslavske oblasti Ilia Osipov je izrazi zadovoljstvo onim što je video i najavio mogućnost dobre saradnje, kako plasiranja naših proizvoda na rusku tržište, tako i investiranje ruskih privrednika.

27389 - Copy– Poseta ovako visoke delegacije iz Ruske Federacije Opštini Opovo mnogo znači, izjavio je predsednik opštine Milorad Soldatović. Na ovaj način promovišemo našu opštinu i van granica naše zemlje i dobro je što se strategija naše države okrenula ka Rusiji gde su potencijalni ulagači i strateški partneri veoma ozbiljni. Opovo nudi komparativnu prednost u smislu blizine prestonici ali i velikim turističkim potencijalima i proizvodnji organske hrane. Delegacija Ruske Federacije, za sada politička, pokazala je interesovanje za sve ove naše sadržaje koje smo pokušali na neki način da promovišemo, tako da u narednom periodu očekujemo i privredne delegacije iz Rusije, 27389 - Copyzaključio je predsednik Opštine Opovo.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije