Projekat zelene pijace u Opovu: Markov i stručni nadzor obišli gradilište

21/01/2022

OPOVO, 21. januar 2022 – Mada je januar i period van građevinske sezone, na gradilištu u Opovu kod zelene pijace vrlo je živo. Trenutno se izvode radovi prve faze realizacije projekta izgradnje nove zelene, pokrivene pijace, koji se sufinansira od strane Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu u saradnji sa Evropskom investicionom bankom.

Gradilište je obišao predsednik opštine Miloš Markov zajedno sa svojim saradnicima iz Opštinske uprave Opovo, rukovodiocem Odeljenja za privredu i finansije Slavkom Mančevim i rukovodiocem Odeljenja za imovinsko – pravne, stambeno komunalne poslove, urbanizam, građevinarstvo i zaštitu životne sredine Radetom Cvetanovićem, kao i članovima stručnog nadzora projekta.

Markov je istakao zadovoljstvo dinamikom radova i dosadašnjom realizacijom projekta.

„Vrlo sam zadovoljan dinamikom radova s obzirom na vremenske uslove i da smo van građevinske sezone u zimskom periodu. Takođe, istakao bih da je gradilište uređeno po svim standardima, što je jako bitno. Za ovu prvu fazu projekta, odnosno izgradnju objekata, rok je 70 dana, i mislim da neće biti problema da se ovaj rok ispoštuje. Izvođač radova je ekspeditivan, tako da u ovom trenutku sve ide po predviđenim planovima. Kada se ovaj projekat završi dobićemo pijačni kompleks koji će celoj našoj opštini biti za ponos“, izjavio je Markov.

Rok za realizaciju kompletnog projekta je 9. septembar 2022. godine.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

Rešava se problem sa javnom rasvetom u Sefkerinu

Rešava se problem sa javnom rasvetom u Sefkerinu

SEFKERIN/OPOVO 10. april 2024. Nakon što je lokalna samouprava dobila povratnu informaciju o problemu javne rasvete u delu naselja Sefkerin, kontaktirana je firma nadležna za održavanje javne rasvete koja je izvršila kontrolu i utvrdila kvar trafoa koji je u...

najnovije

najčitanije