Udes na Zrenjaninskom putu: U sudaru tri automobila najviše stradao muškarac (32) iz Čente, lekari se bore za njegov život

11/01/2022

U sudaru tri automobila najviše stradao muškarac (32) iz Čente, lekari se bore za njegov život

Izvor: Novosti
Padinska skela, 11. januar 2022
– Na Zrenjaninskom putu, manje od kilometar od ulaska u naselje Padinska Skela, na opštini Palilula, dogodila se teška saobraćajna nesreća juče u 17.05 časova, pri čemu je, prema nezvaničnim informacijama, jedan muškarac (32) teško povređen.

 Došlo je do sudara tri putnička automobila, a u jednom su bila dva kineska državljanina. Prema rečima očevidaca sa lica mesta, upravo je džip u kojem su oni bili izazvao ovu saobraćajnu nezgodu.

Ovim krajem najpre se pronela informacija da je jedan muškarac sa teškim povredama prevezen na reanimaciju i lekari se bore za njegov život.

Kako se nezvanično saznaje, mladić je iz naselja Čenta, koje se nalazi posle Padinske Skele, na putu ka Zrenjaninu. On je inače upravljao sivim puntom.

Saobraćaj je nakon udesa zbog tri automobila koja su zauzela obe trake i srče na putu u oba smera bio obustavljen na dva sata, zbog čega su se formirale kilometarske kolone.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije