Aktuelno: Putni pravci prohodni, javni prevoz bez kašnjenja

11/01/2022

Putni pravci prohodni, javni prevoz bez kašnjenja
Opovo, 11. Januar 2022
Prema informacijama koje imamo, svi putni pravci u su prohodni. Zimska služba je u pripravnosti a saobraćaj se odvija nesmetano, kao i javni prevoz.
Od nadležnih na autobuskoj stanici smo dobili informaciju da su svi polasci redovno održani i da je bilo neznantnih kašnjenja.

“Putevi su prohodni, tako da za sada nema nikakvih problema. Mi imamo i pasivna i aktivna dežurstva. Tako da kada su ovakve situacije kada očekujemo sneg sve ekipe su dežurne i danju i noću i mi reagujemo čim se ukažu potrebe. Očišćeno je sve. Mi naravno imamo prioritete kako se čisti. Najveći problem nam je pu Baranda – Sakule i on nam je prvi prioritet. Osim toga čistimo i mostove u Sefkerinu, Opovu,  to nam je jako bitno, jer čim je temperatura blizu nuli može da se desi da zaledi. Naravno čistimo i prilaze institucijama, autobuska stajališta i sve ostalo” , izjavio je Igor Vujić direktor JP “Mladost” Opovo.

U lokalnoj samoupravi poručuju da je dodatni oprez neophodan i da je problematičan putni pravac ka Sakulama funkcionalan.

“Putni pravac ka Sakulama je prohodan i , kako stoje stvari, nema opasnosti da dođe do prekida komunikacije, što nam je u ovom trenutku važno . Apelujemo na učesnike u saobraćaju, kao i na pešake da dodatno obrate pažnju jer su takvi vremenski uslovi i nezgode su moguće. Dva ledena dana su pred nama  pa i tu činjenicu je potrebno uzeti u obzir “ , poručio je Predsednik opštine Miloš Markov

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije