Atletika: Opovački Spartak na mitinzima u Surčinu i Kraljevu

14/12/2021

u SPORT

Opovački Spartak na mitinzima u Surčinu i Kraljevu

OPOVO, 14. decembar 2021 – Ovog meseca atlitačari opovačkog Spartaka učestvovali su na dva mitinga u Surčinu (5. decembar) i Kraljevu (12. decembar).

U Surčinu je održan “Drugi atletski miting budućih šampiona”. Opovački „Spartak“ su predstavljali Jovana Vukajlov u trci devojčica na 200m, koja je osvojila srebrnu medalju i Stefan Vukajlov je u trci dečaka na 200m koji je zauzeo četvrto mesto.

U Kraljevu je otvorena atletska sezona u dvorani, i to međunarodnim mitingom Atletskog kluba “Karanovac”. Učešće je uzelo preko 600 atletičara iz Srbije, kao i klubovi iz Bosne i Hercegovine i Rumunije. Opovački „Spartak“ predstavljalo je deset atletičara u raznim disciplinama.

U bacačkim disciplinama nastupili su: Miljana Bulatović koja je zauzela drugo mesto, bacivši kuglu od 3 kilograma 8.82m, Damjan Ivanovski je kuglu od 4kg bacio 8.88m i zauzeo šesto mesto, dok je Lazar Čatlajić nastupio u disciplini bacanje medicinke od 1kg, gde je zauzeo osmo mesto uz ostvaren hitac od 7.53m.

U sprinterskim disciplinama nastupili su Ivona Stamenović na 50m, gde je zauzela prvo mesto u grupi, a u ukupnom plasmanu je bila šesta, sa ostvarenim rezultatom 7,58s. Filip Poledica je nastupio u trci na 40m i zauzeo drugo mesto u grupi, rezultatom 6,66s. Marko Cvetković je na 40m zauzeo treće mesto u grupi, rezultatom 8,66. Tina Cvetković je bila druga u grupi, rezultatom 7,63, Milana Milovanov je bila šesta u grupi, rezultatom 7,51s, a Kosta Stojanov na 40m je osvojio sedmo mesto u grupi, rezultatom 7,92s.

U skakčkim disciplina predstavljala nas je Anja Aćimov, tačnije u skoku udalj i osvojila je osmo mesto, rezultatom 3,84m.

„Zadovoljan sam ostvarenim rezultatom, većini je ovo bio prvi nastup u dvorani, radi se o jednoj kvalitetnoj generaciji, koja će siguran sam u narednom periodu ostvarivati zapažene rezultate“, izjavio je trener „Spartaka“ Nemanja Stojanović.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

Fudbal: Debakl Baranđana u Uzdinu

Fudbal: Debakl Baranđana u Uzdinu

BARANDA, 21. april 2024 – Baranđani nikako da povežu „konce“ u nastavku prvenstva Prve južnobanatske lige, a novo razočarenje za navijače stiže iz Uzdina gde su više nego ubedljivo poraženi. U prolećnom delu sezone Radnički je od mogućih 24, osvojio skromnih šest...

najnovije

najčitanije