Glas Opova: OBJAŠNJENJE POVODOM OBJAVLJIVANJA SAOPŠTENJA

08/09/2014

OBJAŠNJENJE POVODOM OBJAVLJIVANJA SAOPŠTENJA
Opovo, 08.septembar 2014
U skladu sa profesionalnim standardima podsećamo sve zainteresovane  da pročitaju kratak tekst vezano za pravila, objavljivanja SAOPŠTENJA.

S obzirom da su saopštenja nešto što nastaje i piše se u interesu sredine, odnosi se na politički, društveni život, a povremeno i zadire u privatno, neophodno je da ista budu potpisana i autorizovana od pojedinca ili grupe koja saopštenje piše.  U tom smislu, redakcija Glasa Opova će u budućnosti praktikovati taj princip, kako bi izbegli neprijatne situacije ili bili neopravdano optuživani za  potencijalnu istinitost ili neistinitost iznetih informacija.
Na ovaj način pravno i moralno za sav sadržaj teksta u saopštenjima odgovara potpisnik istog, a redakcija zadržava predmet u pisanoj formi kao dokaz.
U tom smislu, molimo sve one koji žele da se na ovaj način oglase, pored, saopštenja u elektronskoj  formi, isto predaju  na papiru,sa potpisom i pečatom i na taj način prihvate odgovornost u punom smislu za istinitost informacija u slučaju eventualnih sporova.

Redakcija Glasa Opova

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije