Opovo: Krpljenje udarnih rupa i realizacija projekta novog dečjeg igrališta (video)

30/11/2021

Krpljenje udarnih rupa i realizacija projekta novog dečjeg igrališta

OPOVO, 30. novembar 2021 – Nakon angažovanja lokalne samouprave firma „Štrabag“ je startovala sa radovima na krpljenju udarnih rupa na kolovozima na teritoriji Opštine Opovo. Jutros su krenuli radovi na glavnim ulivcama u Opovu. Radove su obišli predsednik opštine Miloš Markov i predsednik Skupštine opštine Opovo Nenad Josić.

Markov je istakao racionalnost i uštedu lokalne samouprave koja je sačekala radove na asfaltiranju ulica kako bi odradila i krpljenje udarnih rupa, a na račun uštede realizovala neke druge projekte.

„Kao što možete da vidite bučno je počelo u utorak pre podne, ekipa Štrabaga je na terenu, rade krpljenje udranih rupa u centru Opova. Ove udrane rupe su bile problematične tokom cele ove godine. Mi znamo za njih od trenutka kad su nastale ali morali smo da sačekamo kada se stvari poklope da bi mogli da napravimo određene uštede. Znamo kada je svaka rupa nastala i da je nezadovoljstvo građana veliko ali im se ujedno zahvaljujem na velikom strpljenju i što su imali poverenja u nas i čekali da saniramo ovo kao što smo i obećali. Zašto smo čekali. Iz jednog veoma jednostavnog razloga. Čekali smo da radimo asfaltiranje drugih naseljenih mesta, konkretno Barande i Sakula, jer kada radimo asfaltiranje tih mesta onda su troškovi na krpljenju udarnih rupa minimalni, tako da smo napravili višestruke uštede novca, a taj novac koji smo uštedeli iskoristili smo da Opovo dobije jedno novo dečje igralište i u ovom  trenutku demontira se  staro dečje igralište i radi se priprema za jedno novo dečje igralište koje će biti i po standardima i po izgledu kako Opovo zaslužuje. Sve ovo što radimo rezultat je racionalne politike i uštede koju smo napravili na krpljenju udranih rupa “, izjavio je Markov.

Krpljenje udranih rupa radiće se u narednim danima na teritoriji naše opštine, a istovremeno radi se na projektu novog dečjeg igrališta u Opovu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije