Rekonstrukcija atarskih puteva: U Sefkerinu radovi na reparaciji puta (video)

30/11/2021

U Sefkerinu radovi na reparaciji puta

SEFKERIN, 26/30. novembar 2021 – U okviru ovogodišnjeg projekta rekonstrukcije i izgradnje atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo, u Sefkerinu se sprovode radovi na reparaciji atarskog puta koji je već rađen ali je tokom godina značajno devastiran.

Gradilište su obišli predsednik opštine Miloš Markov i opštinski odbornik i pokrajinski poslanik Predrag Ginculj.

Predsednik opštine Miloš Markov je označio reparaciju i rehabilitaciju ove atarske saobraćajnice kao prioritet.

„U Sefkerinu su počeli radovi na reparaciji atarskih puteva i na ovom lokalitetu se radi rehabilitacija jedne glavne atarske saobraćajnice koju koriste poljoprivrednici iz Sefkerina. Ovde zaista postoje velika oštećenja i ovaj put je nekada rađen ali evo postoji mnogo rupa i krateža, tako da je postao neprohodan. U saradnji i konsultacijama sa sefkerinskim poljoprivrednicima mi smo rehabilitaciju ovog puta prepoznali kao prioritet, danas smo počeli sa krpljenjem i nasipanjem rupa i hoćemo potpuno da ga rehabilitujemo. U pitanju je oko kilometar puta koji je ovde kritičan i koji ćemo uraditi. Osim toga radićemo i deo novog puta u sefkerinskom ataru, kao i krpljenje udarnih rupa tamo gde je to u ataru potrebno“, izjavio je Markov.

Po završetku radova u Sefkerinu, projekat rekonstrukcije i izgradnje atarskih puteva nastavlja se u Sakulama.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije